Diverse endurance - sport - paarden.

Neem contact op voor kennismaking!

Ben je op zoek naar een geschikt paard? Wij bemiddelen regelmatig in koop en verkoop van paarden dus informeer naar de mogelijkheden! Wij zijn gespecialiseerd in Arabische Volbloeden en Akhal Teke, voor zowel sport als fokkerij.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pampa saddles; Pampa Carbon-Kev

Dit is het lichtgewicht zadel van de toekomst met een flexibele boom. Ons Endurance Team wordt gesponsord door Skyriding.be en wij zijn hun exclusieve agent in Nederland voor deze Pampa zadels en toebehoren.

Pampa_Carbon_kev_red

Informatie over dit zadel:

  • €1500,- inclusief en compleet zadel
  • flexibele boom gemaakt uit carbon en kevlar
  • zachte pvc zitting
  • volledig waterafstotend zadel
  • slecht 2.2 kilo
  • zitmaat 17 inch
  • verkrijgbaar in de kleuren: zwart, geel, groen en rood
  • inclusief beugels en stijgbeugels

De Pampa Carbon-Kev is ontwikkeld om aan de eisen van de moderne enduranceruiter te voldoen. Een lichtgewicht zadel dat waterproof en flexibel is. Het zadel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De zitting is afgewerkt met een ultra zacht PVC materiaal dat zorgt voor een ultiem comfort maar dat daarnaast ook waterafstotend is en zo sterk dat het bestand is tegen schuren en wrijving. Dit materiaal is een echte sensatie voor de ruiter. De singelstoten en beugelriemen zijn in biothaan. De speciaal ontwikkelde Carbon-Kev boom is een perfect samengaan van deze 2 materialen die zorgen voor de sterkte en stevigheid van de boom maar ook zijn flexibiliteit. Het zadel heeft standaard een 17 inch zitting.

De Pampa Carbon-Kev is een ware revolutie in de zadelwereld! Een ultra lichtgewicht zadel van 2.2 kg. Daarbij is dit zadel flexibel waardoor uw paard een totale bewegingsvrijheid heeft. Een uniek zadel met een zeer comfortabele zit en een close contact gevoel door het direkte contact van je benen met het paard. Dit is HET zadel van de toekomst.

Dit zadel wordt verkocht met singel, beugelriemen en beugels. De door Pampa ontwikkelde zadelpad is eveneens bij ons verkrijgbaar. Gun jezelf en je paard het plezier van een Carbon-Kev, beter vandaag nog dan morgen.

Als u een zadel online bestelt, dan nemen wij verder contact met u op om bijkomende opties zoals kleur en al dan niet de bijhorende pad te bespreken.