Leandro, een roman over een bijzondere Akhal Teke hengst

Deurne september 2013 - Marjan Tulp, oud-hoofdredacteur van Bit en Horses.nl, presenteerde haar eerste avonturenroman op het Horse Event 2013. Het boek heet Leandro en gaat over drie vrouwen en een schimmel. Dit is een prachtige, maar erg gevoelige Akhal Teke hengst, die niets liever doet dan lopen. LeandroHij heet Leandro en heeft problemen. De zussen Yana en Julia gaan samen met hun vriendin Maria met Leandro aan de slag. Julia’s dochter Fré heeft een bijzondere band met Leandro. De gevoelige hengst ontwikkelt zich tot een endurancepaard. Een hele snelle. Wat niet iedereen even leuk vindt…”

Op zaterdag 14 september tijdens Horse Event overhandigde Marjan Tulp het eerste exemplaar van Leandro aan mevrouw De Vos van Steenwijk. Zij is eigenaresse van Akhal Teke stoeterij Argamak en tevens voorzitter van de Akhal Teke Vereniging Nederland. Vervolgens  kon iedereen het boek kopen bij de stand van Mediaboek Service waar Marjan Tulp het boek signeerde en waar onze trotse Akhal Teke dekhengst Kemsiz bewonderd werd.

Online een boek bestellen kan bij Mediaboek.nl of Bol.com. Op www.hetboekleandro.nl is het mogelijk een gesigneerd exemplaar te bestellen.